Pages Navigation Menu

Mapei diplomás szakburkoló! Minőségi munkák garanciával! Teljeskörű lebonyolitás! Szakértő, megbizható, tisztességes

Ajánlólevelek magánszemélyektől

AJÁNLÓLEVÉL

A csempeboltban ajánlották nekem Jánost aki már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával is igen meggyőző és szimpatikus volt.

A helyszíni felmérés alkalmával minden apró részletre kitérően tájékoztatott arról, hogy mire számítsak és mire kell odafigyelni a járólap lerakásánál.

1112

13

A megbeszélt időpontba pontosan érkeztek, figyeltek arra, hogy egy kislakásszámú társasházban dolgoznak ahol a szomszédok nem ellenségek

még a liftet is kitakarították maguk után. A munka 4 napig tartott és bátran mondhatom a majolika járólap lerakása is tökéletesre sikerűlt.

Az ár az előre megegyezettek szerint alakult. Jópár lakást újítottam fel az elmúlt 20 évben és bizton mondhatom, hogy a felújítások során János

és Attila volt a legkellemesebb tapasztalatom. Mindenkinek jószívvel ajánlom Őket!

2014, december, Budapest.

T. Attila

1415

AJÁNLÓLEVÉL

Több lakásomat is János és csapata burkolta már, így amikor lányom lakását újítottam fel, őket bíztam meg a lakás külső és belső tereinek kőműves, szigetelési és burkolási munkálataival.

Mapei anyagokkal dolgoztak, amire 3 év garanciát adtak.

Mivel a liftet nem használhatták gyalog hordták fel az V.-re az anyagokat.
56

78

9

10

Tervezett díszfalakat, szekrényeket, polcokat, Geberit wc támfalakat és helyszínen épített mosdópultot készítettek.

Megnehezítette munkáját, hogy mm pontossággal kellett elkészíteni ezen tárgyakat. Ez alkalommal is gyönyörűen dolgoztak.

Mérnök ember vagyok, határozott elképzeléseimet sikeresen váltották valóra. Mindenkinek nyugodtan ajánlom őket.

2014. November, Budapest Bartók Béla út.

O. Katalin

Ajánlólevél Poroszkai János részére

Poroszkai János 2014 novemberében dolgozott nálunk, egy fürdőszoba teljes körű burkolását kellett elvégezni. A falak víz- és villanyszerelés után szét voltak vésve, a padlószintből hiányzott 10 cm.

k2


34

János a megbeszélt időben jött a munkát felmérni, s a megígért időben el is küldte e-mailben részletes árajánlatát. Egy-két részlet telefonon történő tisztázása után az ajánlatot elfogadtam, amely

tartalmazta a kezdés pontos és a befejezés várható időpontját, a becsült anyag- és munkadíjakat (a tényleges díjak nem tértek el ettől jelentős mértékben). A csempén kívül minden más segédanyagot János biztosított – ez így nekem is egyszerűbb volt, illetve ő is azokkal az anyagokkal dolgozhatott, amelyeket már jól ismert.

Minden nap végén kaptam egy kimutatást arról, hogy milyen anyagok lettek beépítve s milyenmunkák lettek elvégezve, s mennyi volt a költsége. A kimutatás tartalmazta azt is, hogy

másnap milyen munkák várhatóak. Ez nekem különösen tetszett, sosem tapasztaltam még ilyet egyetlen szakember munkája során sem. A felvett anyagelőlegekkel forintra pontosan elszámolt. A

munkaterületet minden munkanap végén kitakarítva hagyták ott – ez is nagyot tetszett.

A kád beépítése során együtt kellett dolgoznia a vízszerelő kollégákkal – ezzel is minden a legnagyobb rendben volt.

Különösen jólesett, hogy János olyan részmunkát is elvállalt, ami nem az ő kifejezett szakterülete, de a tudása megvolt hozzá. Ez esetemben a fürdőszobaajtó kicserélését jelentette (az új ajtó már rendelkezésre állt). Ez azért volt jó nekem, mert az asztalos szakember, aki az ajtócserét 2 héttel János érkezése előttre ígérte, még 2 héttel az után sem jelentkezett, hogy János már végzett.

Összességében János nagyon korrekt munkát végzett, az eredmény nagyon szép lett, s ami az én esetemben különös jelentőséggel bírt: mindent az előre megállapodott időben végzett el. Emellett a kész fürdőszobát teljesen tisztán adta át, ami számára természetes volt, nekem pedig jólesett.

Jó szívvel tudom ajánlani Jánost bárkinek.

Pilisvörösvár, 2014. november

S.E.

Ha jó, szép, ízléses, precíz formában akar csempéztetni, vagy járólapot lerakatni,
Poroszkai János hidegburkolót, melegen ajánlom.

Licenciás Pál

Mészkő burkolás

Pi-Pi kft. igazgatójánálTakarékbank egyik igazgatójánál